This inviting apartment in Taiwan has plenty of spaces for the kids to play

Apartments

This modern, inviting apartment in Taiwan has plenty of spaces for the kids to play
This modern, inviting apartment in Taiwan has plenty of spaces for the kids to play

An inviting apartment with a neutral color palette

Taiwan-based Awork Design Studio has recently completed the Explorer apartment in Taoyuan.

The client requested an open design to maximize the spaces for the children, as well as bringing maximum natural light into the space.

The architects followed the brief, the end result being an inviting apartment with plenty of spaces for the kids to play.

Beautiful living room design in a modern, inviting apartment in Taiwan with plenty of spaces for the kids to play
Explorer by Awork Design Studio: Stylish living room design idea in a modern, inviting apartment in Taiwan with plenty of spaces for the kids to play
Explorer: Inviting apartment in Taiwan with open-space interior and plenty of spaces for the kids to play - by Awork Design Studio
Explorer by Awork Design Studio: Stylish, modern dining room design idea in an inviting apartment in Taiwan

Visual and tactile variations were used to zone this open space into several areas. As the architects told 10 Stunning Homes: “The overall interior is set on a base tone of hardwood and hallways are planned to dissect this irregular space into zones that serve different functions. The warmth of hardwood surface creates a welcoming feel at the entrance and marks a playground for the children.“

Explorer by Awork Design Studio: Inviting apartment in Taiwan with open floor plan and plenty of spaces for the kids to play

The living/dining room and multifunctional study are placed along the wall with two large French windows, where the family enjoys dining, reading and working in the comfort of natural light.

“The view framed in by the French window at the end of the entrance-living room-dining room axis adds organic visual elements to create a homey feel,” added the architects.

All functional areas were designed with versatility in mind. “More variations and more possibilities can be created simply by rearranging the furniture,” concluded the architects.

Photography by: Sam / MW Photo Inc

This cozy, inviting apartment in Taoyuan, Taiwan by Awork Design Studio has plenty of spaces for the kids to play
10 best IFTTT Applets for Google Home and Pixel